torstai 21. tammikuuta 2010

Meillä asuu hammashirviö

Pahkis nimittäin. Sen suussa on tapahtunut kummia sitten viime vilkaisun. Sinne on ilmaantunut kamala määrä uusia hampaita, mutta harmiksi vanhat eivät ole lähteneet mihinkään..No joo, osa on, mutta edessä kulumureita löytyy tuplasti vähän joka kohtaa..Ja me ihmeteltiin, että miten pikkupoika voikin painaa jo 15 kg, mutta nythän se selvis- varmaan painavat ylimääräiset hampaat ainakin kilon kappaleelta :)

No, kun kennelyskästä selvitään niin tarvii tehdä visiitti eläinlääkäriin. Pahkis tarvisi kyllä oman henkilökohtaisen hammaslääkärin kun näyttää siltä, että suuvaivojen kanssa joudutaan eläinlääkäriin tuon tuosta. Viimeksi siis kävi niin, että kesken leikin hän puri itseään niin huuleen, että kulmahammas upposi ja jäi kiinni huuleen, eikä lähtenyt siitä irti ilman eläinlääkärin toimia.. :) Tällöin eläinlääkäri totesi huvittuneena, että tämä oli hänen 25 vuoden urallaan toinen vastava tapaus. Taisi Pahkis innostua ajatuksesta prameilla hammasvioillaan kun päätti pistää suussa hammasasiat sikinsokin sitten oikein urakalla. On se hassu poika :)

Ulkona riehuu aikamoinen pakkanen ja täällä sisällä muutama nelijalkainen. Pahkis ja Ava ovat ikävä kyllä porukan eniten yskivät, mutta omasta mielestään aivan hyvissä ruumiin voimissa. He eivät voi ymmärtää, mistä moinen treeni- ja lenkkeilykielto johtuu. Energiaa tuosta parivaljakosta siis löytyy, mutta onneksi osaavat melko mukavasti rauhoittua kun niin vaaditaan. Tänään voitaisiinkin kehitellä jotain siistiä sisähommaa noille, jotta pääsevät vähän jotain puuhaamaan.

1 kommentti: