sunnuntai 16. tammikuuta 2011

vuoden alun kuulumiset

Ahvenanmaalla vierailtiin taas ja mukavaa oli. Tuloksilla ei näitä karkeloita mukaviksi tehty vaan tällä kertaa erinomainen seura, hyvä ruoka, mukava keli, hyvin järkätyt kisat ja mukavat rataprofiilit tekivät reissusta onnistuneen. Tokihan on mukavaa myös aina nauttia muiden hyvistä suorituksista. Itseasiassa nautin kyllä nyt meidänkin suorituksista erityisesti lauantaina. Sussu tuntui melko samalta kuin treeneissä,joskin kattelin juuri videoita treeneistä ja ahvenmaalta ja vaikeaa ei ollut havaita, että hiljempaahan se kulkee kisoissa ihan selvästi. Mutta jokaisella omat hankaluutensa :) Mun täytyy tuon kanssa keskittyi siihen, että oma mielentila on mahdollisimman sama kuin treeneissä ja että teen sen kanssa asiat mahdollisimman sille tutulla tavalla (alkuvalmistelut jne). Eli vaikka kuinka oman mielen tekisi pingottaa ja jännittää niin ei saisi. Tosi helppoa.. Mutta onnistuin siinä aika hyvin lauantaina ja siitä olen tyytyväinen. Tehtiin siistejä yhden virheen ratoja. Neljällä radalla tuli kaikilta hyllyt saman ongelman takia. Sussu paineli ohi. Nyt sillä on enempi ajatus mennä kovaa, mihin oon pyrkinyt, niin nyt ei ihan kerkeä kaikkia esteitä ottamaan jos en ymmärrä niitä sille tarpeeksi tarjota. Pitäisihän se vähemmälläkin tehdä oma duuninsa, ihan niinkuin treeneissäkin tekee. No, tätä työstetään. Muuten se on kyllä aivan loistokoira reissussa. Sen voi hyvillä mielin jättää hotellihuoneeseen tai hyttiin ilman häkkejä ja se vaan tuntuu nauttivan reissaamisesta. Siinä hommassa on mennyt pirusti eteenpäin. Ennen se väsähti niin kaikesta kivasta, että oli aivan puhki jo parin vuorokauden jälkeen.

Koirien sairastelukertomukset ovat saaneet lisäosan lisäosia, mutta tällä hetkellä kaikki muut voivat hyvin paitsi Kaappari. Oon sen voinnista tosi surullinen ja ahdistunut. Sillä on paha olla kaikista lääkkeistä huolimatta. Huomenna taas mennään eläinlääkäriin jos jotain osaisivat tehdä. Ja jos eivät osaa, niin kumpa ainakin sanoisivat sen, että mitään ei voida tehdä. Mä uskon, että sillä on nyt muutakin kuin mahahaava, pissatulehdus ja eturauhaskremppaa. Kamalinta jotenkin olisi, että päätän antaa sen mennä ja sitten kävisikin ilmi että se olisi saatu kuntoon jos olisi vain tiedetty, mikä sillä on. Jospa sillä oliskin jotain, mitä nyt ei vaan viimeksi tajuttu, mutta huomenna tajutaan. Voih, tälläsissä tilanteissa sitä aina tajuaa, miten tärkeitä nuo omat koirat on.Ja jotkut koirat ovat vaan vielä tärkeinpiä kuin toiset. Kaapo on sellainen koira, että enempää en olisi voinut siltä koskaan toivoa.

Se siitä, koitan olla miettimättä. Aloitin viikko sitten topakkana laihdustuskuurin ja tarkoituksensa on jatkaa tätä tervellisempää elämää nyt ainakin hetken. Ahvenanmaan kisavideot motivoivat asiassa kummasti, painoa on tullut lisää ja sen huomasin liikkuessani ja myös katsoessani itseäni videolta. Tarkoituksena ei ole siis himolaihduttaa, mutta oon tarkka mitä suuhun laitan ja vältän herkkuja. Viikossa on lähtenut painoa enemmän kuin ajattelin. Aamulla vaaka näytti reilu pari kiloa vähempi. Mulla kyllä aina lähtee paljon parin ekan viikona aikana ja sitten tasantuu. Mutta tavoitteena olis sada sellaset neljä kiloa pois. Siitä saa tulla takaisin ja tuleekin ainakin kilo, mutta sitten ollaan siinä, missä on hyvä. Jos on vähemmän niin joudun koko ajan laihduttamaan ja se ei ole kivaa. Mulla on se periaate, että pyrin pitämään painon aina tietyssä ja jos se nousee tietyn rajan yli niin silloin aina aloitan keventämisen. Helpompaa ottaa pois aina pari kiloa kuin esim. 10kg.

Ilmoittelin tässä juuri Avaa kisoihin ja tarkoitus olis nyt aika paljon kisata sen kanssa. Tarkoituksena on nyt ennenkaikkea treenata kisoja ja niitähän ei voi treenata jos ei kisaa. Metkun kanssa myös olisi tarkoitus kisata ahkerammin ja sitä varten toivottavasti ehdimme myös treenata. Talviaika on vähän hankalampaa kun treenimahdollisuuksia on rajoitetusti.

Jep, ensi kertaa. Silloin toivottavasti kirjoitan tätä muutaman kilon laihempana ja terve Kaapo jaloissani nukkumassa. Tässä on varmasti muutakin mukavaa tapahtumassa, mutta siitä sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti