sunnuntai 15. tammikuuta 2012

tiivistetysti terveiset

Jotenkin on pitänyt sellaista kiirettä tässä, että en ole ehtinyt päivittelemään tätä. En kyllä nytkään, mutta kun nyt aloitin niin menkööt :) yritän olla ytimekäs, mutta luultavasti epäonnistun siinä.

Käytiin Ahvenanmaalla kisaturneella ja palattiin kotiin hyvin syöneinä, seurasta nauttineina ja kaikinpuolin tyytyväisinä. Tulokset olivat pepusta, mutta hyvää yritystä oli kyllä sekä pasilla että mulla. Jatkamme harjoituksia ja palaamme affikselle ensi kerralla entistä taitavampina.

Allilta poistettiin hammas, jossa oli alkava paise. Samalla ottivat koepalan poskiluusta, joka oli tihentynyt ja rosoinen. Kuulemma ei onneksi näyttänyt yhtään pahalta kuitenkaan. Saadaan kontrollikäynnillä tieto koepalasta ja samalla katsovat, miten suu on parantunut. Alli on piristynyt ihan eri koiraksi viikossa joten kipuja tai jotain tukalaa sillä on mahtanut raukalla olla. Mutta aivan erinomaista, että voi nyt hyvin! Olo on nyt kovin toiveikas tuon homman suhteen.

Treenailtu on tietty myös. Pirkko pääsi piiiiitkästä aikaa tällä viikolla hommiin. Tiistaina ekaa kertaa ja herranjumala, että läks lapasesta. Fiilis oli "kun mikään ei onnistu" ja treenin jälkeen piti pistää ajatuksia ja suunnitelmia hetki kohdilleen. Torstaina palattiin taas asian ääreen ja hommat sujuivatin paljon mukavammin. Eilen käytiin Saijan ja Sarin kanssa treenaamassa ja ihan hyvät fiilarit jäi siitäkin setistä. Pirkko teki puomin tosi hyvin! Kotona kellotettiin videolta se, 1,8s. Ihan jees :) Kepit paremmat apparin kanssa ja keinu sujui nyt aika ok. Saisi tulla vähän itsevarmemmin ylemmäs, mutta muutamia hyviä suorituksia kuitenkin. Putkeen irtoaa.. ja rimoja hahmotellaan. Kokeilussa taas muutamia isompiakin hyppyjä (55cm) ja nyt tiputti takasilla ekaa hyppyä joitain kertoja. Hyppytyyli on ilmeisesti ihan hyvä kuitenkin. Kyllä se siitä. Voltti ja Pyry tekivät hienosti, kas kummaa. Oli tosi kiva treenata kimpassa taas :)

Avakin on vähän reenaillu. Tiistaina yritin käännöksiä treenata tai lähinnä niistä kiihdyttämistä ja kokoamista. Kontakteja myös ja keppien sisäänmenoja. Ei siinä mitään. Puomi ja Aa olivat oikein loistavat. Kepeillä virhettä, toivotaan, että oppi sen ansiosta. Sussu oli jotenkin tohkeissaan ja liikkis. Varsin yritteliäs pikkupossu. Käytiin Avan kanssa muuten myös keskiviikkona Misaa tuuraamassa Niinulla. Mukava treenipaikka tuo Satulinna! Ava sai rompetta korvaansa (kumirouhetta) ja sitä siinä hetki metsästeltiin. Ei ollut eka eikä varmana vika kerta. Liian isot korvat... Musta treeni meni hyvin ja oli hyvä. Takaakiertoja päällejuoksulla täytyy treenata. Niissä lähinnä omaa liikkeellä lähtöä niin, että vaikka menen jo niin ottaisi silti hypyn. En taida luottaa ja jään vähän eteen poimimaan riman yli sitä. Turhia ohjauksia tulisi välttää ja ottaa ihan perusohjauksella kun se on riittävää. Esim. ihan turhaan vastakäännöksellä kääntelin kun tuli ihan vaan heittämälläkin ja liikkeen voimasta mukaan ihan samalla tapaa. Treenattiin myös persjättöä ikäänkuin päällejuoksupersjättöä korvaamaan. Tarpeeksi aikaisin vaan rintakehää auki niin hyvin toimi. Kontaktit oli aika ok, vaikka jäin taakse. Reppuli ja Raisa tekivät vakuuttavasti. Niillä menee kyllä nyt niin nappiin ja oon niin iloinen niiden onnistumisista. Ei ole Raisallakaan aina ole ollut yhtä juhlaa kuipulan kanssa meneminen, vaikka se mukava sälli onkin.

Eka työviiko uudessa duunnissa myös nyt takana. Se on vienyt vähän mehuja, lähinnä kaiken uuden ja aikasten heräämisten johdosta. Mutta niin mukavaa silti :)

Tänään pitäisi vielä olla vähän aktiivinen ja lähteä kohta kouluttamaan ja sen jälkeen koulutustoimikunnan kokoukseen. Aamupäivällä reippailin salilla ja uimassa. Sen jälkeen kävin melkein pari tuntia metsäsä Piipaan ja Ammun kanssa (pasi on hiihtämässä sussun ja pahkiksen kanssa). Mä luulen, että oon olut niin reipas, että oon ansainnut jotain hyvää illalla. Hmm... jäin kiinni. Uusi elämä ei alkanutkaan vielä tällä viikolla kaikesta uhosta huolimatta. Mutta se alkaa. Pian.

Osaisinkohan linkittää tähän Saijan tekemän videon la treeneistä? http://www.youtube.com/watch?v=Mbm6Ju90cgM&feature=g-upl&context=G2e9a693AUAAAAAAAAAA

On ne herttaisia kiitureita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti