perjantai 19. helmikuuta 2010

jee, me treenataan taas :)

Nyt on vihdoin ja viimein kärsitty tylsä karanteeni ja päästy taas treenaamaan ihmisten ilmoille :)

Käytiin viime tiistaina tuuraamassa yhtä kaveria Juha O:n treeneissä Avan kanssa. Enpä olekkaan tosi tosi pitkään aikaan käynyt Juhan vetämissä treeneissä. Rata oli reilun parinkymmenen esteen pläjäys, jonka alkuvaikutelma antoi paljon haastavamman kuvan, kuin mitä sitten olikaan. Itseasiassa tykkäsin treenistä loppupeleissä oikein paljonkin. Niistoja täytyy nyt hieman vahvistaa Avalle, sillä se voisi lähteä niistä vähän terävämmin. Kääntyy ihan hyvin ja tulee hyvällä vauhdilla käännökseen, mutta pääsee vähän valahtamaan käännöksen jälkeen. Kaikki takaakierrot sujuivat radalla hyvin. Myös takaaleikkaukset ja sylkkärit olivat varsin onnistuneita. Ava haki sulkukulman kepeille paremmin, mitä ajattelin tauon jälkeen tekevänä joten sekin jäi mieleen hyvän mielen kohtana. Vaihtoehtoisena ohjauksena treenattiin saksalaisia muutamaan kohtaan. Toisessa kohtaa takakierto+valssi paljon toimivampi kuitenkin meille.

Ava toimi treenissä hyvällä sykkeellä ja oli tohkeissaan. Päästiin hyvin rytmiin kiinni ja rata sujui vaivattomasti. Oli kerrassaan ihanaa mennä sen kanssa pitkästä aikaa :) Treenin jälkeen oltiin molemmat hyvällä tuulella ja tyytyväisiä hyvin menneisiin treeneihin. Ava kirmaili tohkeissaan mun ympärillä ja pukitteli, pomppi ja pelleili. Välillä hänen piti tulla "kilttimali" ilme naamallaan herkistelemään viereen ja antaa suukko. Kyllähän se on vaan niin, että justiinsa näiden asioiden takia sitä tulee tätä lajia treenattua- yhdessä tekeminen on niiiin hauskaa!

Meillä piti olla eilen Jaakon koulutus Turussa, mutta harmillisesti se peruuntui kovan pakkasen takia. Lähdettiin sitten Pasin kanssa mun pikkusiskon vanhojen tansseja katsomaan. Kyllä oli Elisa kaunis ja tanssit sujui kerrassaan hienosti. Raisa toi vielä illalla Revon meille hoitoon viikonlopuksi. Repo on vitsikäs nainen, jolla on tuima ja pysäyttävä tuijotus ja Pahkis lakastaa sitä. Pahkis haluaa harjoitella jo kovasti perheenperustamista sen kanssa..Niiden meno äityy sisällä kuitenkin turhan villiksi joten ollaan nyt pidetty nuoriso vähän erossa toisistaan. Tosi tylsää, että ulkona on noin sairaan kylmä niin ei voida lenkkeillä kunnolla ja väsyttää noita junnuja pihalla..

Jep, nyt täytyy alkaa toimimaan, jotta päivä ei lopu kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti