tiistai 9. helmikuuta 2010

Joutavaa tekstiä

Blogissa on pidellyt vähän hiljaista kun hiljaista pitää noin muutenkin. Meillä siis edelleen koirat on "karanteenissa" yskän takia..Tai siis, aikuiset on yskänsä yskineet, mutta Pahis parka sai jälkitautina keuhkoputkentulehduksen, jota nyt sitten vielä toipuu. Antibiootit lienevät auttavan, sillä nyt hää on ollut jo muutamia päiviä oireeton. Koirille tämä on ollut melkosen rasittavaa aikaa kun joutuivat niin pitkään olemaan lenkkeilylevossa. Onneksi aikuiset ovat jo päässeet lenkille ihan normaalisti, mutta Pahkis joutuu yhä pidättäytymään isommilta lenkeiltä, jotta nyt toipuisi. Se alkaa olla jo aikamoisen villi pikkumiäs, mutta ihmeen hyvin sillä on kantti kestänyt tätä kökkimistä sisätiloissa. Pasi on sen kanssa kyllä kehitellyt kaikenlaista puuhaa sisätiloissa ja aikamoisen hienosti Pahis jo taitaakin vaikka mitä. En ole ihmeemmin kattellut niiden perään, mutta pari päivää sitten jäin oikein seuraamaan ja ihmettelemään, miten taitava se jo onkaan.Ja on kyllä jotenkin liikkistä seurata, miten Pasi tykkää siitä ja sen kanssa touhuumisesta ihan hirveesti- ja miksei tykkäis :)

Käytiin muutama viikko sitten Metkun kanssa Turussa treenailemassa Janitan ja Jaakon opeissa. Viikonloppu oli tosi antoisa! Nyt pureskeltuani treenien saldoa hetken aikaa alkaa ikävä kyllä osa asioista jo taas unohtua..., mutta toiset asiat taas selkiytyä. Tärkeää on, että mielessä on vähän selkeämpänä se, että mitkä asiat Metkun kanssa on siellä treenattavien asioiden kärkipäässä ja miten lähteä treenaamaan niitä. Nyt keväällä oon onneksi useampaankin otteeseen pääsemässä treenaamaan Janitalle ja Jaakolle, joka on tosi tosi tosi hyvä asia.

Jotenkin ajatus ei vaan nyt luista, liekkö väsymystä tai jotain. Töissä on aika kaamee ahdistus ja kiire ja asiat jyllää turhan paljon vapaa-aikanakin mielessä. Jospa se tästä. Ai niin ja miten masentavaa, oon ollut kolmisen viikkoa kevyemmällä ruokavaliolla ja liikkunutkin enemmän. No, toiveikkaana käväsin tässä puntarissa ja mitä hittoa....olin saanut kilon lisää! Jotta siis, jos kaipatte hyviä laihdutusvinkkejä niin älkää kääntykö mun puoleen...

Näihin positiivisiin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti