keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Pirrrkkkkoooo

Voihan Pirkko, se on ihan huippu! Raisa eilen jo vähän kettuili, että tää mun Pirkottelu kuullostaa aika karmeelta. Varoitan siis, että tällä hetkellä jos mun kanssa juttelee niin siitä ei tule mitään. Mun keskusteluaiheet on melko kapiasti rajoittuneet: sit pirkko sitä ja pirkko tätä ja sanoinko jo, että pirkko ja voi että näkisitpä, mitä se nyt tekee! ...Myönnettäköön, että enpä ole itsestäni aiemmin tälläisiä piirteitä havainnu, että johonkin näin sekoon. Mä tykkään siitä niin kovin, että vaan kun katton sitä niin ihan liikutun. Tosi järkevää..:)) Mutta eiköhän tää ensi huuma tästä pian helpota.

Yllättäen tämä juttu ei myöskään tule sisältämää muuta materiaalia. :)

Pirkko matkusti autossa reippaasti kotiin. Olin yksin sitä hakemassa joten sinne vaan takaboksiin ja kotia kohti. Alkumatkasta pari minuuttia piippaili, mutta sitten hiljeni ja nukkui kotiin saakka. Kotona se jämähti viideks minuutiksi mun syliin ja tunki päänsä kainaloon, koska ei tiennyt kait, mitä sitten pitäisi tehdä kun kaikki on uutta. Siinä keräillessään ajatuksiaan pää kainalossani muu porukka (pasia lukuunottamatta) kävi haistelemassa tarkkaan, kuka oli kyseessä. Pahkista vähän huolestutti, eikä oikein tiennyt, miten toimia. Päätti poistua nopeasti paikalta pupeltamaan peittoaan (jolla rauhoittelee aina itseään). Ava ja Alli olivat tohkeissaan, mutta järkevällä tavalla. Puoli tuntia myöhemmin Pirkko oli aivan kuin kotonaan. Se tutki rohkeasti kämppää nurkasta nurkkaan ja haki rohkeasti myös kontaktia muihin ja toki meihin. Iltapala maistui (tottakai!) ja hädät tulivat ulos.Ekana yönä joi aika paljon (luulen, että vähän ressasi) ja neljän aikaan piippaili pariin kertaan. vein hetkeä myöhemmin ulos niin teki isot pissat ja sitten taas jaksoi nukkua hyvin aamun saakka.

Eilinen on mennyt tutustuessa ja ihmetellessä ja ihastellessa. Se nukkuu, peuhaa, nukkuu, peuhaa ja nukkuu. Välissä tietty pussailee niin pirusti, syö ja käy ulkona. Tokihan ollaan vähän leikitty ja ruokailujen yhteydessä vähän harjoiteltu jotain pienen pientä. minusta se on tosi hyvä leikkimään. Innostuu pienestäkin ärsykkeestä ja tykkää taistella koko kropalla ja pitää tosi hyvän otteen. Murraa aika paljon ja herkästi jos yhtään muutun aktiivisemmaksi. Tykkää tapporavistella leluja ja omia niitä itselleen. Eilen ei leluja juurikaan tuonut, mutta äsken toi paremmin kun ei ollut kaikista mieluisin lelu käytössä. On myös ahne ja jaksaa musta tosi keskittyä saadaksen ruokaa. Syö innokkaasti ja aika hotkien kädestä ja kupista.oon vähän nami-imutellut ja musta innokkaasti pysyy into ruokaan ja hommassa aktiivisena. Istumista ollaan kans harjoiteltu (sen jo taisi aika hyvin osatakkin) ja myös maahan menoa kokeiltu pari kertaa. Nopeasti alkoi tarjoamaan maahanmenoa kun tajusi, mitä haluan. Katsekontaktia myös harjoiteltiin eilen ja se oli hankalampaa, mutta lopuksi alkoi jo vähän päästä jyvälle. peuhuhetket on kestäneet ihan pari minsaa, mutta ainakin sen ajan on tosi topakkana mukana.

mitäs muuta. Tykkää kiipeillä ja muutenkin haastaa itseään tunkemalla milloin mihinkin. selvästi leikkiessään tykkään myös olla tosi fyysinen. tossa ne Avan kanssa just makaa niin, että on Ava selällään ja pirkko päällä. Aika perussettiä tuntuu olevan.. Pirkko leikkii rohkeasti noiden kanssa ja aikamoisilla äänitehostuksilla. Joku taisi sille vähän huomauttaa jo (ja minäkin oon joutnut pari kertaa kun överiksi on mennyt) ja hyvin kyllä uskoo. Rauhoittumisharjoittelut aloitettiin jo ekana iltana.Eilen kattelin kellosta, että kun kesken pahimman riiviövaihteen otin sen syliin niin vajaan viiden minsan päästä oli umpiunessa. Ton jälkeen on rauhoittunut nopeammin. Se on kanssa hyvä, että kun nukahtaa niin sitten nukkuu, vaikka taivas tippuisi. Eilen imuroin jne. ja hän vaan nukkui keskellä olohuonetta tyytyväisenä.

Jonkin verran käyttää ääntään kun turhauttaa. Lähinnä jos on esim. on tunkenut itsensä johonkin, eikä pääse heti pois. Nyt just sitä kiukuttaa kun kesken leikin otin syliin, eikä jaksaisi rauhoittua niin pitää vähän kitistä. Täytyy olla tarkkana, että se ei saavuttaisi mitään suuremmin tolla äänenkäytöllä.

Tänään olis tarkoitus ottaa pirkkis mukaan hallille illalla. Täytyy koittaa saada jotain videotakin vaikka lisättyä tänne. Mä oon niin käsi vaan, et en osaa.. onneksi on pasi olemassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti