keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

pian se alkaa...LOMA!

Tänään Ava ja pahkis hierottu ja hoidettu. Avalla vähän vasen lapa kireenä kaatumisesta, mutta ei onneksi pahasti. Selässä myös pientä kireyttä, mutta aukes hyvin. Pahkiksella kanssa jotain siellä täällä, mutta ei suurempia. Hyvä juttu!

Eilen oli hauska treeni Jarilla. Ekalla pätkällä eka ja vika este hyppyjä ja välissä putki 15 kertaa putkeen. Siis radalla kaksi hyppyä ja kahdeksan putkea. Putkihullun unelma! Ava ei nyt mikään putkihullu ole, mutta usko riitti hyvin loppuun saakka. Meni hyvällä vauhdilla loppuun saakka. Toka pätkä kontaktihässäkkää. Kontakit on sillä hyvät, voin tehdä melkein mitä vaan. No, ehkä jos ihan paikalleni jään tai juoksen taaksepäin kun lähetän niin ei mene täysiä alas asti. Kun vaan osaisi aina hyödyntää kisoissa tuota osaamista. Otti nyt myös ylösmenot tosi hyvin - mikälie lie vahinko.

Pirkko on syönyt leluja ja lenkkeillyt. Oikeesti se oli syönyt yhden lelun ja eilen sitä oksenteli ja mahakin oli mennyt sekaisin. Onneksi voi tänään jo hyvin. Ollaan myös jatkettu uutta "mukavat asiat pitää ansaita" elämää. Hakee kontaktia paremmin ja tänään esim. pihalla luopui ekasta käskystä naapurin sessen paimentamisen. Mitään ei olla treenattu sen kanssa muuta. Pitäsköhän kärsiä huonoa omaatuntoa..

Tänään päätin jättää pentutreffit väliin ja keskittyä kotona olemiseen ja pyykin pesemiseen. Perjantai-aamuna lähdetään reissun päälle ja ollaan tien päällä vajaa pari viikkoa. Huomenna pitää vielä siivota, viedä Alli ja esko hoitoon ja pakata kimpsut ja kampsut valmiiksi. Sitten myö mennään ja nautitaan elämästä ja lomasta!

kaippa sitä voi jo nyt toivotella..:)

Joten HYVÄÄ JUSSIA kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti