keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

taas täällä

illalla vannoin Pasille, että herään joka aamu kahdeksalta joten ei tarvi laittaa herätystä mattopykille. Heräsin sitten hiukka ennen kymppiä joten sinne katosi viimenenkin pisara luotettavista aamuheräämisistä. Mattopyykit kutsuu siis joku toinen aamu, tähän aikaan kaikki paikat on jo täynnä porukkaa..

Vapaa-aika kauniina kesäpäivänä on viisasta kuluttaa netissä surffaamiseen joten päädyin siihen. Oon katsellut Royalin sivuilta karsintojen videoita. Vieläkin näemmä nousee kyyneleet silmiin Marin, Niinun, Tuulian jne. tuuletuksista ja onnistumisista ja tulee vähän haikea olo harmillisista pienenpienistä epäonnistumisista.

Maanantai-iltana treenattiin pitkän kaavan mukaan Misalla. Raisa ja reppuli olivat kanssa (ne on muuten taitavia! ja misa ja tuumis myös!) Olipas ihanaa kun oli aikaa ja hyvä porukkakin vielä. Raisa meni avan kanssa ja teki hyvää nähdä, että se kulki itseasiassa kovaa. Kehui, että tuntui tosi helpolta ohjattavalta ja sitähän se on kyllä onkin.Erityiskehut saa kyllä nyt kuiteskin pikku-Saukko, piipii, pirkkis, partypirkko, joka meni hienosti. meni kovaa ja imi ohjaukseen ja esteille hyvin. tehtiin hypyistä ja parista putkesta koottua kokonaisuutta, yhteensä kait 10 esteen pätkää ja sitten lyhyempiä ja eri variaatiota. pyörityksiä, niistöpersjättöjä, valsseja, takaakiertoja, lähetyksiä jne. Se tuntui varsin pätevältä koiralta ja kiisi tukka tuubilla!

N. 24h riekkumisen ja kyläilyn jälkeen kotona pienet päikkärit ja eilen illalla riman hallille kouluttamaan. Pirkon ei pitänyt lähteä mukaan, mutta kun heräsi lähdettäessä ja oli innokas niin hellyin ja otin. typeryyttä oli sen sijaan tehdä yhtään mitään sen kanssa, sillä oli kuiteskin selkeesti ihan väsynyt. Kuiteskin pienen pientä aksapätkää ehkä kaksi minuuttia ja huonoa yritystä tokoon. pasi teki samaan aikaan pahkiksen kanssa ja pirkkoa ei olis voinut vähempää kiinnosta mikään namilla tokottelu kun otti niin suurta häiriötä pahkiksesta. Toi toko ei kyllä totta viimeiksi mua hirveesti inspaa pirkon kanssa ja hyvin oon tartuttanut saman fiiliksen siihenkin vissiin. saija houkutteli johonkin kokeisiinkin syksyllä, mutta ei todellakaan mennä. Miksi mennä jos ei ole mahista ykköstulokseen? Enkä näillä näppäimillä ainakaan koe, että saisin hommaa kasaan vielä pitkään aikaan.

Avan kanssa sen sijaan oon aatellut reipastua sillä rintamalla. Katselin tässä nyt vihdoin niitä bh-kokeita ja päätettiin, että mennään avan ja pahkiksen kanssa sellaseen. Osaavat kyllä. Allikin vois kyllä tulla, sillä kyllä sekin noin hommat taitaa ja dalmikset saisivat taas paremmin pitää oikeuksiaan jos sellaiset haluavat pitää. Avan voisin ilmoittaa myös tokon avoimeen. Osaa kaiken muun paitsi hypyn. Eihän aksakoira nyt hyppyjä...no ei, voisi yrittää sitä treenata. Ai niin, eihän osaa myös luoksetulosta pysäytystä. Sen kyllä oppii parilla treenikerralla joten nou hätä. Itseasiassa eihän sitä tiedä jos vaikka innostuisi sen kanssa voi-liikkeitäkin treenaamaan. Tunnari, ruutu ja kaukkareista myös seisominen. Ja luoksetulossa taitaa olla pari pysäytystä, eikö? Aika paljon kaikkea. Ehkä ensi kesänä kuiteskin vasta tai sitä seuraavana :) taidan olla enemmän sellanen suunnittelija kun toteuttaja. Muistaakseni täällä joskus suunnittelin jotain jälkikoettakin sen kanssa,mutta kertaakaan ei ole tullut jälkeä nyt treenattua. Eivät kait kuiteskaan ilman treenaamista opi.

Talven treenikuvioita ollaan mietitty ja jotain on jo sovittukkin. pasilla ja pahkiksella on tiedossa hyvää settiä kun Noora ja Niinu katsovat niiden perään. Jos pahkiksessa on vanhempiensa piirteitä niin nuo tyypit ovat parhaat kouluttajat niille. Toivottavasti saadaan Saijan kanssa sovittua myös kimppatreenejä, sillä tiedän, että Saijalla on Pirkkoon liittyen annettavaa kanssa. Ja syyskuussa mennään pentujen kanssa Elinan oppiin. En ole ikinä ollut Elinan koulutettavana joten hauskaa! Elokuussa myös riman leiriä ja zeljkoa tiedossa. Talven saan toivottavasti jatkaa Jarin ryhmässä, sillä oon tykännyt sen treeneistä. Ja jos janitalle ja jaakolle mahtuisi, olishan siistii. Myös tottiksiin aattelin hakea vinkkiä ja olla yhteyksissä Päiviin tai Hannuun. Niin ja jotain paimennushässäkkää olis kait myös tiedossa. Eiköhän noiden avulla saada potkua ja ideoita omaan treenaamiseen.

Nyt pesemään Allia. On likainen ja irrottaa karvaa kauheesti. Sen silmät on omituiset, mutta eivät nyt ihan tulehtuneet kuiteskaan. Sunnuntaina se olis menossa mummomissikisoihin pitkästä aikaa dallujen erkkariin. vaikka ei pärjäisikään niin ei haittaa. Meistä se on kuiteskin maailman kaunein. Ja viisain. Ehkä helpoin ja kiltein myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti