maanantai 20. helmikuuta 2012

toko kivaa?!?

pahasti näyttää siltä, että voi olla!

Jotenkin se Christa taisi asettaa mulle nappulat uusille urille kun sai tuollaisen ajatuksen ujutettua mun päähäni. Niinpä aivan puhtaasti omasta halustani ja mielenkiinnosta olen nyt treenaillut joka päivä lauantain jälkeen tokoja, välillä jopa pariin kertaan yhden päivän aikana. Ihan vain ohimennen ja vähän. Ja pureskellut juttuja mielessäni, josta on seurannut se, että haluaa kokeilla sitä, mitä on miettinyt. Ja sitten sitä haluaisi vaan kokeilla enemmän ja kysellä lisää!

Oon vahvistellut sivulle tuloa, liikkeistä jääviä, merkkiä ja luoksetuloa. Myös noudon pohjatyötä ja " häiritsevien asioiden poissulkemista ja asioista irrottamista" ollaan treenattu.

Parissa päivässä ei ihmeitä tehdä, mutta parasta nyt on, että kun kysyn, että: "mennäänkö tokoilemaan?" niin Pirkko on ihan liekeissä! Kyllä noissa liikkeissäkin etiäpäin ollaan menty, pikkusen. Peruasentoa täytyy pureskella lisää, siinä on nyt liikaa jännittystä/positiivista patoumaa tms. sillä asento painuu liiaksi "ready, steady, go!" tyyppiseksi. No, ainakin tulee innokkaasti, vaikka asento onkin matala. Mutta tuo nyt eniten kaipaa muutosta.

Näillä jatketaan!

Ja jee! Tänään alkaa LOMALOMALOMA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti