keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Elinalla

Kiirettä on pukannut joten on jäänyt kirjoittamiset vähiin. Paljon olis taas asiaa, mutta en rasita lukijoita kilsan mittaisella jutulla + en ehdi nyt kirjoittaa. Paneudutaan siis aiheisiin eiliset Elinan treenit, uusi auto ja nopea maininta viime viikonlopun kurssista.

Mun työkavereiden mielestä ei ole normaalia käytöstä lähteä keskellä viikkoa töiden jälkeen treenaamaan Turkuun klo 20-22. Arvostan kyllä työkavereita, mutta ei ne aina ole oikeassa. Nyt aamuteetä juodessa (työpaikalla..) mietin, että ei ole ehkä ihan sallittua ja toivottua kirjoitella omia blogipäivityksiä työajalla. Mutta jos on vähän väsynyt ja ajatukset ei riitä virallisten asioiden kirjaamiseen niin onko enempi sallittua? Ehkä tai sitten ei, mutta nyt nopeesti asiaan.

Elisestä jäi harjoiteltavaa:

- tehtiin vähän pentupuomia ja pentuaata. Puomi kaiketi ihan toimiva, mutta pentuaalta lasketteli kahtasataa läpi kun tultiin kovasta vauhdista. Riman pentuAalla voisin treenata siis kahta asiaa: 1) täysillä esim. putken kautta aalle (ja hetsattunakin kun kestää sen) ja pysäystä, josta ei lähdetä vielä mihinkään muualle kuin palkalle. 2) pelkkää alastuloa isoilla häiriöillä. Pelkkää alastuloa takaa lähettäen ja eteen palkka. Appari voi olla peittämässä lelua jos karkaa. Täytyy olla tarkkana katseen kanssa, jonka pitää olla eteenpäin kun vapautus. Liikkeellä ei vapauteta!
- valssien rytmitystä: muista, että ei liian isoa liikettä ennen hyppyä (pitää tulla vähemmällä kuin sylivekki). Ajoissa ennakointi, terävä käden liike, 45 asteen kulma ja nopeammin valssi valmiiksi. Täytyy treenata käännöksiä niin, että olen lähellä esteitä! Osaa ne selvästi paremmin kun käännän sen kaukaa, mutta sitä ollaan treenatukkin paljon enemmän.
- ihmisnuolen eri vaiheet:1) alkuopetusta peppua heittämällä. Muista käsi lähemmäksi takasiivekettä (vekkiajatus), pakota oikeaan liikemalliin rajaamalla hyppykaari omalla asennolla esteen takana (toispolviseisonta), palkka alhaalta, 2) sama mutta seisten, 3) kutsuna, jarrutus kahdella kädellä, palkan tiputus esteen eteen (koiran näkökulmasta) ja oma liike jatkuu, 4) kutsuna, jarrutus ja palkkaa leikkimällä riman yli, irrotus, kutsu riman yli ja lelu maahan oman liikkeen jatkuessa ja 5) kutsuna, jarrutus kahdella kädellä, ajoissa alta pois ja palkka maahan. Pirkolla täytyy vahvistaa erityisesti kohtia 1, 2, 3, 4. ja erityisen erityisen paljon kohtaa 3 ja 4, sillä ei jarraa kovin luontevasti.
- edelleen myös palkan vahvistamistreeniä kilpajuoksuasetelman estämiseksi. ja esteillä palkatessa pakko muistaa jatkaa omaa liikettä reippaasti eteenpäin, vaikka palkka jää maahan.
- hei..ja muistutuksena sekin, että täytyypä muistaa katsoa, että Pirkkis malttaa lämmitellessä pissata, jotta ei tule hallivahinkoa.

Treenit oli jälleen hyvät, sillä näin paljon konkreettisia harjoiteltavia asioita jäi käteen. Ja hyvät siksikin, että seura oli jälleen loistokasta ja oli ihanaa nähdä sisaruksia tositoimissa. Ja Pirkon kanssa nyt yleensä on aina mukava tehdä. Niin myös eilen.

Sitten muut aiheet nopeaan. Meillä on uusi auto, niin mukavaa. Tai ei ihan uusi, on sillä 60 000km ajettu ja muutaman vuoden vanhakin, mutta hyvänä pidetty. On foordi, farkku, diesel, musta ja ?eiköhän siinä tärkeimmät, mitä tulee mieleen. Siinä on mukavuusjuttujakin kuten vakkari , webasto ja vaikka mitä. Tykkään!

Enpäs nyt enempiä kirjoittele kun nyt täytyy alkaa oikeasti töihin. Niitä kun riittää. huoh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti