sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

ei ehkä niin järkevää

Käytiin eilen Sillin ja Pötkön kanssa kisaamassa Vuokkosilla. Nyt jälkikäteen on kai vaan myönnettävä, että ehkäpä ei ollut ihan fiksu veto lähteä rasittamaan itseään kisoihin kun olo oli mikä oli. Neljännen startin kohdalla meinasin ihan oikeasti pyörtyä radan lopussa kun kaikki vaan pimeni ja happi meinas ihan oikeasti loppua. Videolta katsottuna selvisin radasta kyllä aika uskomattoman hienosti jos ottaa huomioon, että koko radan oli fiilis, että kaikki raajat on maitohapoilla. Mutta totta on, että nyt kyllä vähän säikähdin ja ehkä ihan aiheestakin. Pääsin ajamaan kisapaikalta kotiin, mutta myönnettävä oli, että ajaminen vaati aikamoista keskittymistä. Ja siitä eteenpäin tähän hetkeen saakka on käsissä tärrännyt ja olo on tosi voimaton. Jäin siis tänään kotiin ja odottelen justiinsa tietoa onko labratulokset jo tulleet jos huominen lääkärinaika siirrettäisiinkin jo tälle päivälle. Ärsyttävää kun ei tiedä, mikä ihme mua vaivaa.

Ava oli kisoissa varsin hyvä. Nollaputkemme kyllä katkesi eilisiin kisoihin, sillä molemmilta radoilta tuli hylly. Ekan radan hylly tuli radan lopussa kun vaihdoin suunnitelmaa lennossa vaihtaen valssin vetoon, jota en vienyt loppuun saakka. Ava karkasi väärälle hypylle ihan radan lopussa, mutta muuten rata oli varsin onnistunut. Kontaktit olivat myös nyt hyvät ja maltoin tehdä kunnon pysäytykset. Toka rata oli myös varsin onnistunut, mutta taas radan kolmanneksi vikalla esteellä hylly (oikeastaan ihan sama kohta kuin ekalla radalla eli putkeen piti mennä, mutta menikin viereiselle hypylle). Tuon hyllyn laitan kyllä sen piikkiin, että olin niin voimaton tuossa kohtaa. Muuten oikein hyvä rata, vaikkakin Aan kontakti oli liian nopea.

Metkun kanssa aika katastrofimaista menoa. Mummolla oli kyllä varmaan ihan mukavaa kun jallitti mua ihan täysillä. Karkas lähdöt ja hyllytti molemmat radat tokalla esteellä. Siitä sitten lenteli mihin sattui ja keskeytin molemmat radat. Ehkä on hiukka havaittavissa, että ei olla lainkaan treenattu sen kanssa. Kun vaan olisi aikaa enempi niin.. mutta toisaalta sillä on jo tuota ikää ja nyt aika monia asia tuntuu olevan retuperällä joten reenattavaa riittäisi.

Huh, mutta nyt takas maate. Tää istuminen ja naputtaminen on näemmä ihan riittävä rasitus tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti