tiistai 20. maaliskuuta 2012

reenirapsaa

Omg, kello on 00:38 ja täällä kukun kun ei väsytä. Kiitos energiajuoman, jollaisen päädyin ostamaan.. virhe! Aamulla puoli kuden aikaan herätyskellon soidessa taitaa harmittaa vielä enempi.

Tänään molempien tyttöjen kanssa treenaamassa. Avan kanssa Jarin treeneissä ja pirkkis sporttiksella sisarustreeneissä. Ihan hyvät setit molempien kanssa. Ei nyt mitään ihanuutta ja päätä huimaavaa, mutta ok pätkiä ja eikä päätä tarvinut hakata lainkaan seinään tällä kertaa.

Avan kanssa homma pelitti kun löysin oikean suunnitelman radalle. Tai oikeastaan kun toteutin suunnitelmani kunnolla niin lopuksi alkoi kulkemaan hyvin. Mun tarvis saada sopiva napakkuus heti ekalle kierrokselle. Oon usein hieman jäässä ja hups, sinne meni, enkä edes ymmärtänyt tehdä asialle mitään. Joskus vaan täytyy kait sitä ääntäkin käyttää ja olla päättäväinen, vaikka mulle onkin helpompi ohjata hiljaa ja nätisti. Kontaktit oli aika jees, Aa olis voinut olla hippasen nopeampi, mutta ihan ok.

Pirkon kanssa kiirehtimistä ja yliohjausta. Niin monia asioita muistettavana, että oma pää ei kykene kaikkea toteuttamaan, eikä edes sisäistämään. Palkkausten kanssa pitää olla tarkempi, liikkeen ja ohjauksen tulee jatkua. Se lelu on vaan niin kamalan helppo aneemisesti viskata maahan ja jäädä ihastelemaan sen luo kirmaavaa koiraa.. Ei malimaisia vekkauksia kun vähempikin riittää. Niistoista pitää päästä paremmin irti. Kontaktien alastulokohtaa tulisi alkaa jossain kohtaa hiomaan. Nyt menee liian pitkälle usein ja asento on liian sahapukkimainen. Kepeistä ei kannata edes puhua, huoh. Varasti niiltä ja meni sitten epävarmaksi. Osaankohan korjata asian? Pakko! Ja jep, päätin, että en lannistu kepeistä. Kyllä ne siitä! Pakko. Jos ei nyt heti niin jossain kohtaa sitten.

Videoitiin pentuja ja Sari liikkiksenä kuvasi taukoja, ei ehkä ollut eka kerta :) Mutta mun mielestä Sarin pitää vaan treenata, kyllä se siitä. Punainen pallura on tärkeä kuvauksen aikana- näin vinkiksi :) Äläkä nyt pahastu, hyväntahtoisesti vaan kuittailen. Samoin täytyy kuittailla Saijalle, joka jaksaa aina väittää kaikkea hassua. Nyt se väitti, että Voltti ei jotain mitä nuo muut kuulemma osaa ja tekee. Ei kuulemma osaa ite opettaa sitä asiaa. Höpölöpö, itse on asian meille opettanut!

Mieleen tuli vielä, että vaikka Pirkon treenejä edellä dissasinkin, niin olihan sielä nyt hyvääkin settiä mukana. Menee kovaa, ainakin musta, ja suhtautuu asiaan liikuttavalla vakavuudella. Kääntyyhän se myös varsin nokkelasti ja varmaan oli ajoittain ihan pätevä muutenkin.

Tällä viikolla tiedossa agilityä, mitäs muuta? Perjantaina Pirkon kanssa Elinalle, lauantaina Elinan koulutus Rimassa ja sunnuntaina kisat Avan ja Metkun kanssa Vuokkosilla.

Pasilla on huomenna, eikun tänään, synttärit. Voi sitä, tuleekohan sille pian ikäkriisi? Ehkä miehet ei sellaisista kärsi? Nyt menee kyllä ihan jaaritteluksi joten eiköhän peti jo kutsu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti