keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

kunnon räpellystä ja Allin kuulumiset

Käytiin eilen Pirkkiksen kanssa räpeltämässä Jarin treeneissä. Selkeesti ja aivan itsevarmasti voin todeta, että ei osattu sitten yhtään. Joko nyt riivas joku muu tai sitten tuon tyyppiset treenit ovat jotain, mitä ei ole kuulunut meidän repertuaariin. Pitkät estevälit ja paljon vaihtoehtoja. Olisi pitänyt ehtiä ja ei vaan ehtinyt. Hups heijaa ohi, rima alas, putkeen karkaus, singahdus tuonne ja tänne... Luojan kiitos olin hyvällä ja leppoisalla fiiliksellä, sillä kahden peräkkäisen esteen suorittaminen oli lähes mahdotonta. Niinpä lähinnä hymy herkässä ja naureskellen oli todettava, että ehkäpä ei kannata yrittää enempiä ja jotain tälläistä lienee syytä harjoitella. Viimeksi Janitan treeneissä kun meni näin niin tuohduin ja keskeytin treenin. Jos siis jotain kehitystä on tapahtunut niin ainakin se, että otin asian huumorilla. Sitä sisukkuutta ja tosissaan yrittämistä ei kyllä nytkään tapahtunut..myönnettäköön, että tälläkin kertaa oli helpompi keskeyttää ja vähän niinkuin luovuttaa. Niinpä, tekemistä asenteen kasvatuksen suhteen vielä riittää.

Alli on mennyt vähän huonompaan. Luulen, että kasvain painaa sen kurkkua tai mitälie henkitorvea. Se röhii kurkkuaan kuin siellä olisi jotain. Lisäksi läähättää paljon herkemmin kuin yleensä. Täytyy vähän miettiä, että jättääkö sen pidemmiltä lenkeiltä kotiin ja käy luksuslenkkejä sen tilalla sitten kahdenkesken. Äsken kierrettiin melkein parin tunnin metsälenkki, eikä se loppulenkistä oikein näyttänyt tyytyväiseltä. Mutta ei nyt siinä määrin ole kärsivän tai kipeän oloinen, että vielä tulisi mieleen tehdä niitä isoja ja ikäviä päätöksiä. Päivä kerrallaan ja jokaisesta päivästä täytyy yrittää nyt jotenkin tehdä erinomainen sille ja meille sen kanssa yhdessä.

Esalla ja Allilla on ollut aina aika poikkeuksellinen oma juttunsa. Esa pesee Allia usein ja Alli menee Esan pestäväksi usein. Vähän huono kuva, mutta on ne aika liiikkiksii.

Lauantaina olis Avan kanssa Riman kisat. Onneksi sain sille aikoja käsittelyyn, sillä se ei ole niin priima kuin voisi olla. Ei nyt niin paha kuitenkaan, että ei voisi kisata. Tarkkana kuitenkin näen, että liike ei kulje ihan läpi selästä joten varmaan pientä tuunattavaa riittää. Onhan sitä nyt paljon tehtykkin. Mutta onneksi pääsee huoltoon muutamaan otteeseen joten eiköhän homma sillä selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti