keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

ei pöllömpää

Eilen hyvät treenit Ava kanssa. Se oli paikkapaikoin jopa nopean tuntuinen ja keskittyi hyvin! Tuli tunne, että jouduin tekemään itse töitä että ehdin. Ihanaa! :)

Kelloteltiin eri vaihtoehtoja ja mukava todeta, että ne mitä ensiksi valitsin ja tuntuivat meille parhailta, olivat nopeimmat vaihtoehdot. Mukavaa myös, että tokaksi tai kolmanneksi parhaat vaihtoehdot nekin toimivat, eikä erot kamalan suuria olleet. Pääsääntöisesti eilen oli havaittavissa, että ei pyörityksiä - ne hidastavat. Vielä hitaampaa oli, että tein pyörityksen niin, että pääsi laskeutumaan optimaalisesti. Tällöin joutui jarraamaan vauhtiaan liikaa, että pystyi kokoamaan itsensä riittävästi. Nopeampaa oli antaa vähän valahtaa. Suoremman reitin valinta ainakin eilisten treenien kohdalla oli toimiva, jos se ei pidentänyt yli 4 metrillä reittiä.

Kepeille ei hae edelleenkään kummosesti, mutta en ole niiden treenaamiseen keskittynyt yhtään joten ei kait lainkaan outoa, että eivät parane. Rimoja ei tipu, se on hyvä. Valsseissa oon myöhässä. Jonkun pitäis piiskata mua niiden kanssa, koska nyt enempi rytmitys asia kun vain kyse siitä, että en ehdi. En vaan tajuu tehdä oikein edes mielikuvissa. Eilen luulin hyväksi muutamaa valssia, mutta eivät olleet. Jos en siis itsekkään tajua, niin miten voisin korjata? samaten viikko sitten treeneissä Jari puuttui valsseihin kun Ava ei tule niihin niin kuin pitäisi. Ei linjaa itse hyppyjä niin, että pääsisi hyvin valssiin mukaan ja mä autan sitä. ja se odottaa, että mä autan sitä, että sen ei tarvis ajatella ja tehdä töitä niiden eteen. voi sussua :) Ja voi mua kun en tästä asetelmasta pääse ikinä. Mun metodi kun tuntuu olevan tuo tassusta saatteleminen joka tilanteessa, kun eihän nyt koira voi osata. .Saakeli kun opettaisi niin osaisi!

Pirkko oli mukana myös ja vähän senkin kanssa harkattiin. Kaveri kiskoi halliin ihan täysillä kun siellä on niin siistii. Hallissa tarjoaa heti kontaktia ja haluaa tehdä yhdessä. No onhan se liikkis! Yhdessä juoksentelua valssien, sylkkäreiden , poispäinkääntöjen ja persjättöjen kanssa, lelulle irtoamista, kädessä kulkemista ja vähän putkea. Ohessa vähän sivulla oloa, imutteluseuraamista ja temppuja. Niin ja puomilla alastulokontaktin nokkimista. Treenailtiin siinä kun seuraava ryhmä rakensi ja tutustui rataan ja aiheuttivat just hyvää häiriötä. Pari kertaa Piken oli pakkko hieman revetä nahoistaan ja käydä pikkasen moikkaamassa ohikävelevää ihanaa kaksijalkaista, mutta edistystä, että se tuli myös kutsusta takaisin.

Torstaina olis tiedossa Teemun koulutusta ja vkonloppuna kisat Jyväskylässä sillin kanssa. Lähdetään reissuun tyttöporukalla, eli Avan, Allin ja Pirkon kanssa. Pasi ja Pahkis lähtevät Poriin sukuloimaan. Ai hitto, mitähän Esa tekis? Millonkohan oppisin sen, että meillä on kissa? Onhan se ollut meillä jo pian 10 vuotta nimittäin, eikä ole eka kissa. Pistää mietityttämään, että jos mun kapasiteetti on tässä niin voinkohan ikinä agilityä oppiakkaan..? No juu, älykkyyttä ja muistia on monenlaista, jotta eipä nyt ihan diagnosoimaan tässä ruveta pelkän kissaunohduksen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti