tiistai 15. maaliskuuta 2011

Pirkkis on niin Pirkkis

kotona sairaana edelleen. Aamulla erityisesti olo oli tosi kehno joten soitto työterveyteen ja meinasivat, että vielä huomisenkin olisin kotona. Sopii. En nyt tiedä oikein, mikä tää on, mahatauti vai flunssa- ehkä jotain siltä väliltä? No, onneksi olo on sellanen, että jotain jaksan, niin oonpas sitten pirkkiksen kanssa touhunnut enempi. Tuntuu, että se on nyt sellasessa vaiheessa (13vkoa), että rakastaa oppimista. Joo, rakastaa paljon muutakin ja minä en kaikesta siitä niinkään pidä (kuten erinäisten paikkojen maistelu ja kissan kiusaaminen). Jostain ihme syystä on sisäsiisteys mennyt huonompaa, vaikka nytkin kun oon kotona ja pääsee pihalle tuon tuosta niin luulisi päinvastoin menevän eteenpäin. Liekkö ulkona nyt niin monta projektia sillä, että ei muista tehdä hätiään siellä? On nimittäin tehnyt monesti niin, että kun lasken sisään niin ekaksi käy matolle pissille! Voi voi, mutta eiköhän tuo tuosta. Tänään olis muuten meno ekoihin rokotuksiin.

Äsken temppuiltiin ja pitäisi ihan videolla ottaa sitä kun on niin mainio. Maahanmenoa tarjoaa vimmasti, mutta ei jumahda siihen vaan yrittää muutakin. Äsken opteltiin "keskellä" eli kulkee mun jalkojen välissä ja sekös oli pikesta nastaa! harkattiin kans takajaloilla seisomista ja se tulee olemaan sille helppo juttu. Voiko muuta odottaakaan kun äiti ja iskä ovat siinä ihan prot. Taitaa geeneissä olla toi kahdella jalalla seisominen :) Itsensä ympäri kiertämistä tehtiin eilen ja nyt onnistuu jo ilman käsiapuja käskyllä. Maahanmenosta oon tainnut vahingossa palkata nokkasusta kun näyttää nokkivan nyt aina kun maahan menee. Aika hyvin hiffaa kyllä 2on2offiakin ja hakee takakoipiaan kirjan päälle. on pitänyt nenäkosketusalustaa siinä, mutta nyt huomasin, että nokkii maata ilman sitä joten en kait sitä nyt lisäisi jos pysyy suorana? Tietty sitten kun joskus tulevaisuudessa tekee tota jossain muualla. tai voihan sen toki jo nostaa puomille nokkimaan. Sivulle tuloa tarjoaa jo vähän ja nami-imuttelussa tarvii olla mun tarkkana, että ei jää liian taakse.

Ulkona olis ihana ilma, mutta en nyt sinne kuitenkaan viitsis lähteä. Noilla on tossa kamala meno päällä.. Ava on ihan mahdoton leikkitäti ja antaa pirkon tehdä, mitä pirkko haluaa tehdä. Onneksi Ava on noin kiltti, vaikka saisi kyllä Pikelle jotain vähän sanoakkin. Alli tuijottelee sohvalta menoa sen näkösenä, että on liian vanha moiseen. Pitäis varmaan lopettaa munkin vaan tuon menon ihmettely ja keksiä noille jotain muuta hommaa. Sisällähän kun ei pitäisi leikkiä. Vai miten se meni. hei, jospa kynnet leikkaisi!

1 kommentti:

  1. Hei, tehän ootte jo ihan PRO meiningillä!
    Meillä tuntuu yksi asia menevän sisään ja kaksi tulevan ulos... hmmm.

    VastaaPoista