keskiviikko 4. toukokuuta 2011

höpönlöpön..

Pari päivää on mennyt aika ohi, mutta nyt alkaa tilanne taas hahmottumaan ja elämä voittamaan. Miten voikaan yks saakelin flunssa viedä näin ihmistä? huomenna pitäisi startata neljä starttia Tampereen suunnilla. Äsken suihkussa käyminen vei aikalailla voimat joten ehken ihan starttikuosissa ole vielä, tänään. Mutta tänään ei tarvikkaan ja huomiseen on pitkä matka. T. optimistinen.

Oon tehnyt tässä suunnitelmia kesäksi. Voi miten hauskaa tulee taas olemaan ja eiköhän kesästä riitä energiaa pitkälle talveen! Toukokuukin on toimintarikas: ens perjantaina pentutreenaamaan ja viikonloppuna Turun koulutukset, ens viikolla Ahvenanmaalle pitkän kaavan kautta kisaamaan, parin viikon päästä Klossnereille leireilemään paimennuksen ja agin pariin ja sitten taisikin jotain kisarumbaa olla tiedossa ennen Sm-kisoja. Ja paimennusta ja jotain sukujuhlaakin. Kesäkuussa Sm-kisat ja Turkuun kisaamaan jussiksi. Heinäkuun eka viikonloppu Kokkolaan Klagiin ja näyttelyihin. Jospa samalla viikolla siirtyisi niille main jo aiemmin ja kävisi sukuloimassa? Veljen luo olis ainakin päästävä. heinäkuussa karsintoihin ja vaikka nollavoitto saavutettaisiin jomman kumman koiran kanssa niin karsintoihin lähden vain turistiksi. Elokuussa fiilistelmään pohjoismaiden mestaruuskisoja ja riman leirikin silloin on. Ja syyskuussa lähdetään viikoksi lappiin vaeltamaan. Tokihan kesällä on mökkireissua, bilehiletystä, kisaamista, ratsastusta ja vaikka mitä muutakin mukavaa tiedossa. Kyllä kelpaa :)

Tässä muutamana päivänä kotona olleena on ollut hauska seurata elukoiden sielunelämää päiväsaikaan. Samalla kaavalla tuntuvat vetävän. Aamupalan jälkeen virtapiikki, lelun tappamista ja keskenään touhuamista, mutsin pussailua ja huomion hakemista. Tuosta puolen tunnin päästä nukkumaan. kylkeään käännellen vetävät unta palloon n. klo 15 saakka jolloin alkavat odotella jotain tapahtuvaksi. ava ja pahkis katselevat ikkunoista ja odottavat Pasia. Pirkko puuhailee muuten vaan. Alli on kyllä koirista laiskin. Se on aktiivinen ainoastaan ennen aamupalaa kun päästelee tuskaisena "alli kuolee ihan just" äännähdyksiä ja istuskelee keittiössä. ruuan jälkeen painuu sänkyyn nukkumaan, josta noin yhden kerran päivän aikana nousee ylös ja käy juomassa kunnes taas palaa takaisin nukkumaan. tuskin edes kylkeään kääntää. Mukavaa on ollut huomata, että Pirkkokin on samassa rytmissä.on askarrellut paskarrellut koirahuoneessa (jossa on työpäivien ajan) erinäisiä koloja seiniin ja kirjahyllyyn joten oon miettinyt, että mahtaako olla kovin rauhaton. Tyytyväisenä sinne jää kun lähdetään, eikä vaikuta hätääntyneeltä kun kotiudutaankaan. Enpä usko, että siis mitenkään hermoilee päivisin. taitaa askartelut osua aamun virtapiikki aikaan. tarvii varmaan ostaa sille enempi jotain järjellistä puuhasteltavaa huoneeseen. Vielä en uskalla jättää sitä muiden kanssa, että eivät innostu riehumaan meidän poissaollessa. Pirkko on kuiteskin noita pienempi, enkä halua, että jää yhtään jalkoihin. Itseasiassa on jotenkin jäntevöitynyt taas muutamassa päivässä. Hassua, miten tuo vaihtelee. Silmät sillä vähän vuotaa nyt ja oonkin niitä keitetyllä vedellä tässä pyyhkinyt. Täytyypä seurailla.

Jep, nyt jos sitä siirtyis tonne sohvalle taas retkottamaan ja itseään droppaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti