sunnuntai 1. toukokuuta 2011

niiskuti niiskuti

Voihan räkä..flunssa tuli puun takaa ja nyt sitä sitten sairastetaan. Lämpöä on jotain 37,5 astetta ja nenä aivan tukossa sekä kurkku kipeä. Tänään ja huomenna siis ainakin kotona ja levätä pitäisi. Mä en tykkää. Onneksi kuiteskin tää tuli nyt, eikä esim. ens viikonloppuna tai ens viikolla! Ens viikonloppuna pääsen pitkästä aikaa jaakon oppeihin ja ens viikolla keskiviikkona startataan kohti Ahvenanmaata. Aivan huippua :)

Vappu meni hyvin, vaikkakin lauantaina kurkkuun alkoi koskea nokkakin meni tukkoseksi. Liekkö sitä vai sitä, että vanhaksi tulee, mutta ruoka näytteli taas pääosaa näissä kemuissa hyvän seuran lisäksi. Toi juomishomma menettää kyllä merkitystään koko ajan. Liekkö sitä tuntee jo itsensä niin hyvin, että tietää, miten seuraava päivä menee harakoille tätä nykyä jos innostuu liiaksi siamailemaan. No, mitäpä väliä sillä on, että juoma ei maistu enää kuin teininä :)

Eilen pentutreffeille sisaruksia tapaamassa. Ne on kyllä ihania aivan kaikki. Voisin oikeesti ottaa kenet vaan! Pirkolla meni hetki, että pääsi vauhtiin. Ihan yllätyin, kuinka sillä meni aikansa, että pääsi vauhtiin. Ehkäpä nuo muut tuntee toisensa niin hyvin, että yhteinen sävel on vahvasti olemassa ja Pirkko ei pitkäkarvana oikein kuulunut joukkoon alkuun. No, siitä sitten villiintyi ja riekkuikin kait pari tuntia sitten loppuviimeksi. Ihan pikkusen jotain puuhattiinkin: kujakeppejä, yhtä hyppyä ja vähän temppuja. Saija otti kuvia, mikä on aina kivaa. ja tarjosi makkaraa, joka on sekin aina kivaa! Joku pikkukoira oli kait käynyt pöllimässä loput kolme makkaraa pöydältä jossain kohtaa..oli varmaan mukava juosta maha pullollaan.. :)

Pirkko the spaanieli paimensi sisaruksiaan musta aika epäuskottavasti, mutta kova on yritys pikkukarpaasilla. Kotona ei noin intoudu tohon hommaan. Onneksi ei myöskään yhteisiä hommia tehdessä tuollaista kamalasti ilmennä. Mun ei kuulemma tarvi olla huolissani sen löysyydestä tai siitä, että makoilee niin paljon (tiiätte kyllä, mitä vainoharhaisena pelkään). Turhaan myös kuulemma mietin, että lähtee mun luota siivekkeiden kiertoon liian hiljaa. Eikä se ole kuulemma lihavakaan, vaikka vakkaristi ihmiset tuntuu toteavan kun sen näkevät, että onpas se iso ja vankka. Ton kun voi käsittää jotenkin monella tapaa. Enkä kyllä ihan tajua, että onko muka? Kylkiluut tuntuvat ihan selvästi. Painaa vähän alle 12 kg ja on n. 44cm korkea nyt. Ikää sillä on pian 5kk. Aika leveä eturinta sillä kyllä on ja muutenkaan ei ole mikään kamalan kapea. Ja vielä kun karva on lyhyt, mutta paksu, niin kaippa se tuo tuon tunnelman katsojalle.

Illalla kun päästiin kotiin niin Pike kömpi iltaruuan jälkeen mukaan saunaan (en tajua, miksi siitä niin tykkää) ja sen jälkeen veti lähes kuolleena lonkkaa aina aamuun saakka. Näin päiväsaikaan koko jengi on onneksi ihan kahvilla. Ava makaa olkkarissa raatona omalla koripedillään ja Pahkis tossa vieressä makoilee sohvalla etujalat ristissä ja väsyneen näkösenä silmäilee pihalle. Alli makaa taju kankaalla sängyssä ja Pirkkis näyttää loikoilevan pitkin pituuttaan olkkarin matolla. Eskokin nauttii elämästä ja makaa niin onnellisen näköisenä kuin kissa vaan voi olla korituolissa auringossa villahuovan päällä. Nyt Alli kömpi sängystä olkkariin ja kävi vähän nuolasemassa Pirkkoa ohimennen. Jep, ja mulla taitaa olla tylsää...makuuasento kun ei kiehdo kun tuntuu, että henki ei kulje ja telkkua ei jaksais katsoa. Ehkä päivittelen kaikkeas turhaa tähän blogiin nämä pari päivää. Siis olishan sitä kaikkea, mitä oikeesti voisi tässä koneella tehdä, mutta se vaatis jotain ajatustoimintaa, mihin ei nyt kykenis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti