lauantai 28. toukokuuta 2011

pötkökisat ja puuhapirkko

Eilen purinalla Metkun kanssa. Ekalla radalla liian vauhdikkaat kontaktit. Niissä kyllä nyt näkyy pahasti, ettei olla yhdessä treenattu. Eka rata muutoin musta helppo ja onnistui kaiketi ihan hyvin. Tuloksena 5, lentokeinusta. Keinu oli vauhdikas ja sen myönnän. Virheen arvoinen juttu. Mua huvitti kun katsoin videolta menoa jälkeenpäin. Olin ihan erilainen, mitä jotenkin kuvittelin. Luulin, että ohjasin melko napakasti radan, mutta se ei kyllä ihan välittynyt sitten mun päänupin ulkopuolelle. Näytän kohmeiselta ja napakkuus on kaukana! Napakkuuden sijaan adjektiivit rauhallinen, siisti ja koiraa myötäilevä kuvailevat ehkä paremmin. Kyllähän se siltä näyttää, että ohjauksessa minä myötään metkua. Varonko rimoja?

Toka rata oli mielenkiintoinen ja erilainen profiililtaan, mutta liian vaikea meille yhdistelmänä. Rimat tapissa ja niitä ropisi siihen malliin, että jätin homman kesken. Videolta katsottuna en ehkä mielestäni tee mitään sellaista, joka tiputuksiin olisi provosoinut. Totuuden nimissä Metku ei ole juurikaan 65 hyppinyt ja se näkyi tässä. Ei ehkä ihme, että ropisee jos 60cm rimat ovat jo nekin hilkulla.

Pasi ja Pahkis tekivät kaksi starttia. Ekalla päästelivät kait pahimmat höyryt pois kun toka sujui jo mallikkaammin. Aika vauhdikasta ja sanoisin, että veitsenterällä mennään. Pahkis ei malta lähteä hyppyihin ajoissa ja hyppyjen lakipiste ei useinkaan sijoitu hypyn päälle vaan vasta hypyn jälkeen. Rimoja pääsääntöisesti tulee joko ihan etuosalla tai sitten kun ei ehdi vetää takakinttujaan kasaan. Ei myöskään kasaa itseään käännöksiin kun ei kerkee. Mutta toka rata ei todella pöllömpi, yksi rima ja sijoittuivatkin sillä varsin hyvällä ajalla. Kyllä niistä hyvä tulee!

Pirkkis vetää tossa pasin reino päässään ympäri lattioita.. on työntänyt nokkansa kengän kärkeen ja kenkä on väärinpäin sen naamalla. Ja siis jotta olis vähän jännempää niin juoksee ympäriinsä sokkona..pimee. Olen ehkä viimoisen puolen tunnin aikana kysynyt n. 10 kertaa "Mitäs nyt teet..?" Sillä on menossa puuhapirkko vaihe ja niinä hetkinä se on melko tuottelias monella tapaa.. eilen oli aiheuttanut pasille sydämentykytyksiä kaivautumalla taas terassin alle. Pasi oli jo alkanut irroittamaan laudotusta niin sieltä hän kömpi katsomaan, että mitä oikein teet? Punnasin sen äsken ja painoa oli nyt 13,1kg. Paino ei kamalsti ole noussut viime viikkoina. Muistaakseni pari viikkoa sitten painoi 12,7kg. eli puolisen kiloa oli tullut lisää. Muutenkin on musta hillinnyt nyt kasvuaan. On varmaan nyt sen 44 cm tai jotain.

Justkohta lähden ajamaan kohti Nastolaa. Tiedossa pötkö ja sussuagilityä.

pasi just soitti ja kertoi terkut ekalta radalta pahiksen kanssa. Panokset oli ollut taas melkosen kovana pikkumiehellä. Pasi sanoi, ettei Pahkis edes oikein yrittänyt hypätä kun oli niin hektinen. Kun oli tiputtanut pari niin keskeytti. Jospa toka rata menis taas paremmin kun pahimmät höyryt on päästelty..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti