lauantai 24. syyskuuta 2011

ihana sunnuntai

Ihana sunnuntai-aamu. Herätys ilman herätyskelloa, kaunis ilma, luontodokkaria, aamupala kaikessa rauhassa ja kohta treenaamaan Kirkkikselle Avan kanssa Janitan treeneihin. Vielä kun Pirkkis ei olisi noin energinen, niin olisi niin seesteistä että. Mutta Pirkkis ei ole tehnyt lenkkiä kummempaa torstain jälkeen ja kaipaa selvästi puuhaa. Se heittelee luutaan, kiusaa muita koiria ja tekee pieniä jäyniä. Tällä viikolla oppi ilmeisesti lukemaan, sillä on tutustunut kirjahyllyn kirjoihin muutamana päivän. Erityisen kiinnostunut se on "tyttö ja helmikorvakoru" nimisestä kirjasta. (On muuten hyvä kirja joten ihan hyvä maku sillä). Voi Pirkkoa..rasittavan rakas.

Alli voi jo tosi hyvin. Se on ollut tämän viikon mulla töissä mukana ja päässyt ihan oikeisiinkin hommiin. On ehkä maailman liikkiksin asiakkaiden kanssa. Tänään se lähtee mummun kanssa mökille ja on tuhannen varmaa, että se nauttii siellä olostaan kun saa jakamattoman huomion.

Eilen kävin sussun kanssa Tamskin kisoissa toteamassa, että kontaktit ei toimi. Nyt viimeisen neljän startin aikana on ottanut kolmelta puomin ylösmenolta virheen. Oon kokeillut vedättää täysiä ja rytmittää käskytyksellä, mutta oikein loikkaamalla loikkaa ja korkealle. Voi apua ja ärsyttävää. Alastulot on yleensä olleet sillä tosi hyvät, mutta eilen tuli keinulta kesken alas (whaaat...??) ja karkasi aalta ilman lupaa. Palautin molemmat, josta johtuen siis molemmlta radoilta hyllyt, siis noiden puomin vitosten lisäksi. Muuten ihan kelpo menoa.

Torstaina oltiin muuten Pirkon kanssa Veijon treeneissä. En osannut lainkaan vaan lähinnä rytmitin miten saattuu, huusin liikaa(minä?!?), olin myöhässä, edellä, ja kaikenmoista. Kyllä oli vaikeaa, vaikka musta oli ihan helpon oloinen treeni. Olisko johtunut, että olin jo etukäteen jotenkin sumussa ja kuollut? Lähdöistä on myös kehkeytynyt ongelma. Tyhmä, tyhmä minä. Nyt niille on tehtävä jotain välittömästi.

Mitäs muuta. Oon käynyt juoksulenkeillä ja ostinpa myös uudet juoksulenkkarit. Kyllä nyt kelpaa! Ihan himottaa lähteä lenkille, en taida käydä ihan täysillä..tai ehkä käynkin, sillä jo nyt muutamien lenkkien jälkeen jaksan paremmin ja se lisää motivaatiota kummasti. Outi eilen ystävällisesti kisoissa meinasi, että juoksen jotenkin paremmin, mutta ehkäpä taisi vaan olla kiltti tai sitten pitävä pohja loi illuusion tuollaisesta. Mutta hienoahan se olisi jos kehittyisin juoksemisessa paremmaksi.

Mutta nyt treenimään ja illalla sitten juoksulenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti