torstai 15. joulukuuta 2011

yökyöpeli

Täällä taas, yöllä, kun pitäisi olla jo kovasti nukkumassa. Mutta kun ei nukuta. Taitaa tuleva työpaikan vaihdos pukata ressiä, vaikka en niin myönnäkkään. Sata tai tuhat asiaa tarvii saada ja saattaa valmiiksi ja päivät käy vähiin. Huomenna menen taas aamusta uuteen paikkaan perehtymään muutamaksi tunniksi. Onkohan huolestuttavaa, että olen jo hippasen ärsyyntynyt ajatuksesta aamun ruuhkista? Nyt kait vielä pitäisi vaan olla tohkeissaan tulevasta muutoksesta. Jos tuon yrittäisi kääntää jotenkin positiiviseksi? Öö, omaa aikaa? sitä en tarvi. Saa rauhassa orientoitua päivään?? ei vakuuta tuokaan. Saa kuunnella aamuradiota? No joo, meneehän epätoivoseksi.

Voi olla, että valvon myös, sillä pirkolla on ripaska ja maailman epäsiisteimpänä tyttönä se ei paljoa piittaa mihin lörtsyt lurauttaa. yhden maton tuossa pesin ja toisen osittain. Toivotaan, että menee yhtä nopeaan ohi kuin tulikin. Allin mahaa tässä kanssa kuuntelen kun nukkuu tuossa vieressä. Kamalaa kurnutusta pitää. Oliskohan tyttöjen mahat laittanut sekaisin se itte? Ovat alkaneet syödä ulkona taas toisten kakkoja kun silmä välttää. ällöt paskiaiset!

Kävin pirkkoliisan kanssa tänään treenaamassa hallilla itsekseen. Tehtiin vinokeppejä kaarilla, olivat jo melkein suorassa. En tiedä etenenkö liian nopsaan kun tämä taisi olla kolmas treeni vinoilla tai siis kepeillä ylipäätään (no joo pentuna kerran pari mennyt kujaa). Mutta jos kaarien avulla menee jo melkein suoraa hyvin niin miksi eivät voisi olla? Selvästi on tohkeissaan keppeilystä ja tarjoaa sitä mieluusti kun siihen on mahis. Tehtiin myös rengasta, mutta vain pari kertaa kutsuna, sillä rupes alittamaan lähetyksillä. Olisin tarvinut kaverin palkkaamaan. Keinua myös itsekseni ekaa kertaa. Eipä siinä kummempia. Sitten vähän yksittäisellä rimalla (45-55cm) takaakiertoa, jenkkikäännöstä ja valssia. Putki mukana vauhdittamassa menoa. Kun olen rauhallinen niin ok. Kun lisään häiriötä niin tiputtaa,kiirehtii tai hyppää pitkäksi tai pitkältä. otin pumppeja avuksi, jotta ei lähtisi hyppyyn niin kaukaa. Välillä väläytteli aivan upeita mulkero käännöksiä kovalla vauhdilla. Kyllä se siitä!

Sunnuntaina voisin mennä treenaamaan. Silloin jatkamme kepeillä, keinulla ja pussiakin voisi muistuttaa ja ottaa yksittäistä hyppyä pussin kanssa. Hypyllä voisin ottaa leikkausta ja niistoa. Ja rengasta tehdä myös jos noissa ei ole muka jo tarpeeksi. Avakin vois lähteä treenamaan kun ei ole mitään tehnyt tällä viikolla. Oltiin näemmä päästy Avan kanssa koiramme-lehteen esittelemään vahvuuttamme, puomin ylösmenoa. Juu, ei ota ei. No, siksi sitä työstetään.

Nyt nati nati ja huomenna pirteänä aamun ruuhkiin :) Ja jos oikein mukavasti käy niin ehkä pirkko raikastaa yöllä huoneistoa luomutuoksulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti